Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.TERMES (1419675) - Bigotillo FC (439157) » 241616688: T28/J3/X

Liga 241616688 Información oficial sobre el partido 241616688 en Hattrick

26.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.2345 (170672)

Químics! Alineación oficial del equipo 'Químics!' en el partido 1 - 3 Bigotillo FC Alineación oficial del equipo 'Bigotillo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Químics! Alineación oficial del equipo 'Químics!' en el partido 3 - 0 Bigotillo FC Alineación oficial del equipo 'Bigotillo FC' en el partido
Tiene mala suerte 2.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Químics!

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Eugène Lansink s'emportà una gran ovació del públic local al minut 11, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Antoni Munell hauria d'haver estat gol al minut 54 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Omar Arnaldo Caella va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Químics! Xan Sixto quasi va assolir l'empat al minut 88 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Ignasi Sánchez Dávila de Químics! va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

Bigotillo FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Bigotillo es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Thomas Persson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 31 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gualterio Zamarreño va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bigotillo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mark Paxton va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Ersan Çelenk de Bigotillo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Bigotillo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Gualterio Zamarreño va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Gian Luca Moretti, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Ersan Çelenk de Bigotillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vyacheslav Lupanov de Bigotillo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 22 (Tirita): Al minut 22 de partit, el jugador Mieczysław Wojna de Bigotillo es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Gualterio Zamarreño va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.