Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lech Poznan CF (490971) - HENAREJOS F.C (1436299) » 241612252: T28/J14/X

Liga 241612252 Información oficial sobre el partido 241612252 en Hattrick

12.12.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / X.2265 (170592)

Zapatilla CF Alineación oficial del equipo 'Zapatilla CF' en el partido 1 - 5 ruch ruch arkae Alineación oficial del equipo 'ruch ruch arkae' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Zapatilla CF Alineación oficial del equipo 'Zapatilla CF' en el partido 1 - 8 ruch ruch arkae Alineación oficial del equipo 'ruch ruch arkae' en el partido
Tiene un resultado normal 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zapatilla CF

Goles Goles

  • 102 Minuto 50 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 50 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Pablo Rosillo, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Zapatilla a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Otger Many va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zapatilla se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Zapatilla va anar a parar a la dreta de l'atac on en Gregori Lanau, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Indalecio Manjon Díaz va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 82 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Nicomedes Asma no oblidarà el que li va passar durant el minut 88. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Catulo Amieiro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

ruch ruch arkae

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): chorzow agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Canuto Abánades amb mestria.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Salva del Arroyo va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Gaspar Acea va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 60, i va fer pujar el 1 - 3 per a chorzow.
  • 136 Minuto 67 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Fernando Anglarill va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Gaspar Acea se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 4 al minut 67 per a chorzow.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Zoilo Borrageros va augmentar l'avantatge de chorzow a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Ramírez de chorzow es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Canuto Abánades de chorzow va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gaspar Acea va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 42 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Jörg Jäckel, jugador de chorzow, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 42. Luis Bazaga, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Gaspar Acea no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Salva del Arroyo, en lloc de córrer, relliscava.