Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

san clemente10 (47785) - Paké Ganá? (1589840) » 241605573: T28/J11/X

Liga 241605573 Información oficial sobre el partido 241605573 en Hattrick

21.11.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.2146 (170473)

Domingueros F.C Alineación oficial del equipo 'Domingueros F.C' en el partido 2 - 3 Los Cazallas Alineación oficial del equipo 'Los Cazallas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Domingueros F.C Alineación oficial del equipo 'Domingueros F.C' en el partido 1 - 1 Los Cazallas Alineación oficial del equipo 'Los Cazallas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Domingueros F.C

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Domingueros va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pep Sallas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Víctor Miguel Sánchez Patierna que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 100 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67, Miguel Rico Reyes va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Després de 13 minuts, Pablo Moscoso va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 201 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Gerardo Surgeres va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 19 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Los Cazallas

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Cazallas el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Víctor Cabacuelas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Luis Campero de Cazallas es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Al 61 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Cazallas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rajo Žugić es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rajo Žugić ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 52 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Víctor Miguel Sánchez Patierna no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Adolfo Ochoa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Víctor Cabacuelas semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.