Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unique's FT (493118) - C.F.Padillamen (1434187) » 241603302: T28/J3/X

Liga 241603302 Información oficial sobre el partido 241603302 en Hattrick

26.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.2106 (170433)

Cerdo bola F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerdo bola F.C.' en el partido 1 - 2 robotic fc. Alineación oficial del equipo 'robotic fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cerdo bola F.C. Alineación oficial del equipo 'Cerdo bola F.C.' en el partido 2 - 0 robotic fc. Alineación oficial del equipo 'robotic fc.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cerdo bola F.C.

Goles Goles

  • 100 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Kristian Flikkenschild anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Otmar Váhala va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Cerdo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Otmar Váhala va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Jerónimo Abal va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Genís Barbarà va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 51, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 el Cerdo va posar setge sobre la defensa central visitant però en Adrián Prieto no va estar gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pietro Sinigaglia va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Flavio Millos.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Francisco Ignacio Lago tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.
  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Kristian Flikkenschild va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

robotic fc.

Goles Goles

  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Leon Polh va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 76 (Gol evento especial córner peinado): Feliks Stanisławczyk va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de robotic, Juraj Šitum, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borja Centeno de robotic es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Joachim Koczor es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Felipe Hierro de robotic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.