Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.V. Sampas (492535) - MOASDER (774257) » 241602009: T28/J2/X

Liga 241602009 Información oficial sobre el partido 241602009 en Hattrick

19.09.2009 14:20:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / X.2083 (170410)

A.V. Sampas Alineación oficial del equipo 'A.V. Sampas' en el partido 3 - 3 Cadrete F.C. Alineación oficial del equipo 'Cadrete F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.V. Sampas Alineación oficial del equipo 'A.V. Sampas' en el partido 2 - 0 Cadrete F.C. Alineación oficial del equipo 'Cadrete F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.V. Sampas

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Corria el minut 2 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sergio Valtierra, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Viriato Parima va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Rubén Claravalls va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sergio Valtierra va estar a punt de sentenciar el partit al minut 3, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Enrico Del Rosso al minut 29 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pepe Alonso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Passaven 60 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Patrik Skoghall va rematar alt.

Cadrete F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Cadrete va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Sean Inghelram, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 2 - 1.
  • 140 Minuto 71 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Cadrete va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Oriol Muro aconseguint el 3 - 2.
  • 162 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Sean Inghelram, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 3 - 3 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Sebastián Gustavo Mongiardino va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Cadrete que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): Després de 72 minuts jugats, Giulio Zucca es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Boudewijn Bauduin.