Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Makcenford (1431910) - caleño (1434229) » 241600027: T28/J10/X

Liga 241600027 Información oficial sobre el partido 241600027 en Hattrick

14.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.2047 (167302)

Makcenford Alineación oficial del equipo 'Makcenford' en el partido 0 - 3 caleño Alineación oficial del equipo 'caleño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Makcenford Alineación oficial del equipo 'Makcenford' en el partido 1 - 6 caleño Alineación oficial del equipo 'caleño' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,4 % 0,1 % 96,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Makcenford

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sergio Forastero haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Makcenford al minut 72.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Escriva de Makcenford es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Diego Galiana de Makcenford va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 12 (Tirita (médico)): Xosé Sanz va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Gustau Sánchez de Makcenford va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Amando Bon va prendre el seu rol al minut 28.

caleño

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sergio Forastero va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Iván Romero Mallo de caleño l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 38 de partit.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Juan Igal, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del caleño van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Michael Dougherty, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ersin Temelli.
  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Fernando Brito Souza de caleño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Fernando Brito Souza de caleño per doble groga al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 59 (Lesión): Nichifor Bujor no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Roldán.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 61 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pepe Luis Fumero, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Juan Igal no li va importar gens ni mica.