Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

brisa team (801597) - klub ska (1416061) » 241597123: T28/J13/X

Liga 241597123 Información oficial sobre el partido 241597123 en Hattrick

05.12.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.1995 (167250)

The G'Team Alineación oficial del equipo 'The G'Team' en el partido 2 - 3 a seca Alineación oficial del equipo 'a seca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
The G'Team Alineación oficial del equipo 'The G'Team' en el partido 1 - 6 a seca Alineación oficial del equipo 'a seca' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The G'Team

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): GTeam s'avançava al marcador al minut 43, després d'un rebot que va caçar en Jędrzej Dzida per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 143 Minuto 87 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de GTeam eren letals, i Jędrzej Dzida va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Luis Sáenz Río del GTeam ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 88 per blocar una centrada d'en Dan Parann va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de GTeam.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roberto León Chacón de GTeam es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Roberto León Chacón va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 302 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Sid Waite estava fent un bon partit.

a seca

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 49 minuts Jordi Reboll va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Passats 63 minuts de partit, seca es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Knudt Kotschken es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): seca va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 88. Martin Stokkeland va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Dominik Welly va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Soysal Muhtar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Evaristo Turza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Olmos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 18, Dominik Welly de seca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Knudt Kotschken de seca amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sylvester Wiegel de seca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Daniel Olmos de seca va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): seca va fer una substitució al minut 38. Evaristo Turza va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Martin Stokkeland.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Daniel Olmos no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.