Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albinchinos (486690) - Cordovilla FC (1578642) » 241595193: T28/J6/X

Liga 241595193 Información oficial sobre el partido 241595193 en Hattrick

17.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / X.1961 (167216)

Racing Octopussy Alineación oficial del equipo 'Racing Octopussy' en el partido 0 - 8 Las Majadas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Majadas C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Racing Octopussy Alineación oficial del equipo 'Racing Octopussy' en el partido 1 - 7 Las Majadas C.F. Alineación oficial del equipo 'Las Majadas C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Octopussy

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Botella va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Hèctor Torreblanca de Octopussy va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Las Majadas C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): El jugador de Majadas Isidro Nicomedes va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 32 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 33 de partit va donar a Majadas l'avantatge per 0 - 2. Ignacio Quevedo Solís en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Ignacio Quevedo Solís de Majadas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Joan Teixidó va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Isidro Nicomedes va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Octopussy. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en José María Velzunza la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Majadas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 84.
  • 183 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al 85 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Majadas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Isidro Nicomedes es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafael Martínez Castro, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ignacio Quevedo Solís de Majadas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel Gabriel de Majadas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Joan Teixidó s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Javier Gozalbo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Manel Endemaño va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.