Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Malaga C.F. Champions (440806) - Braavos FC (1595690) » 241590280: T28/J10/X

Liga 241590280 Información oficial sobre el partido 241590280 en Hattrick

14.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.1873 (167128)

Toxicomanos C.F Alineación oficial del equipo 'Toxicomanos C.F' en el partido 4 - 3 Vicalvaro fc. Alineación oficial del equipo 'Vicalvaro fc.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Toxicomanos C.F Alineación oficial del equipo 'Toxicomanos C.F' en el partido 0 - 6 Vicalvaro fc. Alineación oficial del equipo 'Vicalvaro fc.' en el partido
Tiene mucha potra 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toxicomanos C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Toxicomanos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Silvano Geadas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 23 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Ache Sotres igualava per Toxicomanos en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Toxicomanos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 77, quan Silvano Geadas, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 3.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Polat Davran, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Toxicomanos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Toxicomanos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 26 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adrian-Iulian Crânguş ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): En Adrian-Iulian Crânguş va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Toxicomanos van sortir al contraatac amb encert al minut 87, però Herbert Simmerl no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Vicalvaro fc.

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Javier León va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Fidel Vas-Fillado que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): El jugador de Vicalvaro Marcos Caramaño va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 59 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcos Caramaño va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Guillermo Reyes aquest no va estar a l'altura.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Jaime Trastemírez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Geroni Pujol, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Vicalvaro va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sixto Mouré Romanillos es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sixto Mouré Romanillos de Vicalvaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Javier León, jugador de Vicalvaro, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 20. Marcos Caramaño, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.