Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Galaktiks (1597777) - Manicomio Municipal FC Ejido (120049) » 241587493: T28/J13/X

Liga 241587493 Información oficial sobre el partido 241587493 en Hattrick

05.12.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.1823 (167078)

C.D. Barrio Alineación oficial del equipo 'C.D. Barrio' en el partido 4 - 3 Toledooooooo Alineación oficial del equipo 'Toledooooooo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Barrio Alineación oficial del equipo 'C.D. Barrio' en el partido 3 - 2 Toledooooooo Alineación oficial del equipo 'Toledooooooo' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Barrio

Goles Goles

  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sertório Gandra sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Jadran Rončević que, efectivament, va fer pujar el 1 - 0!
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): Barrio va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manfred Ewert va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71 del partit, el jugador Yiorgis Vrochidis de Barrio va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Corria el minut 75, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Barrio s'avançava en el marcador després que en Jesús Álvarez xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barrio va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yiorgis Vrochidis, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Sertório Gandra de Barrio va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 74 (Tirita): Al minut 74, Edy Berweger de Barrio es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Toledooooooo

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Nicomedes Carballo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Anastas Dombev de Toledooooooo va marcar de penal l'empat al minut 36.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicomedes Carballo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Anastas Dombev va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 261 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Ménrót Babos quasi aconsegueix empatar per Toledooooooo al minut 26, però Marek Łyczewski va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Toledooooooo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marek Łyczewski va desviar el xut final de Andrei-Costin Stănilă després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silviu Grădinaru de Toledooooooo es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Silviu Grădinaru va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.