Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico de Covadonga (1602094) - ILLUNUM F.C. (1461935) » 241576133: T28/J1/X

Liga 241576133 Información oficial sobre el partido 241576133 en Hattrick

12.09.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.1621 (166876)

Biel's Club Alineación oficial del equipo 'Biel's Club' en el partido 4 - 1 F.C Kemaos Alineación oficial del equipo 'F.C Kemaos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biel's Club Alineación oficial del equipo 'Biel's Club' en el partido 3 - 0 F.C Kemaos Alineación oficial del equipo 'F.C Kemaos' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biel's Club

Goles Goles

  • 110 Minuto 12 (Gol de falta): L'empat per part de Biels va arribar al minut 12 quan Freddie Zwetsloot va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Enrique Abellá va donar a Biels un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Clément Provost, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Biels.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, Biels va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Freddie Zwetsloot, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Enrique Abellá es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Clément Provost va entorpir al marcador d'en Guillermo Siviero per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Selatse Arriaga de Biels va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

F.C Kemaos

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Eloy Dostals arribés a peus de David Catategui, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kemaos el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Glauco Santagostini va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Fernando Raposo va impedir que reduïssin les diferències al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Glauco Santagostini de Kemaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Glauco Santagostini va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Kemaos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Nafarroa Mayans no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Oliver Stadlmann no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.