Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Guargacho (441464) - Rial madris1 (1372114) » 241575532: T28/J5/X

Liga 241575532 Información oficial sobre el partido 241575532 en Hattrick

10.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.1610 (166865)

Gañanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Gañanes F.C.' en el partido 1 - 5 SCRD San Carlos Alineación oficial del equipo 'SCRD San Carlos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Gañanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Gañanes F.C.' en el partido 1 - 9 SCRD San Carlos Alineación oficial del equipo 'SCRD San Carlos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gañanes F.C.

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Gañanes van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Manolo Iglesias.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33, Faicán Vega arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ondino Cota del Gañanes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Carlos. La jugada d'estratègia del Gañanes per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Cassià Tomàs va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Gañanes va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Enrique Fontalquer va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Gañanes va fer una substitució al minut 77. Manolo Iglesias va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Manuel Babiano.

SCRD San Carlos

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Carlos va ser finalitzada des de l'esquerra per Martin Ekskog al minut 21. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Leopoldo Jacinto Payueta va anar directament als peus de Anssi Juvonen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.
  • 183 Minuto 56 (Gol por la derecha): Al minut 56, Carlos va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Anssi Juvonen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Martin Ekskog, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Antonio David Izcúe estava destrossat a aquestes alçades de partit. Leopoldo Jacinto Payueta se'n va aprofitar, no va tenir problemes per driblar-lo i va aconseguir d'aquesta manera el 1 - 5.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ante Habuš es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Teresa de Carlos es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.