Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castilla-LM (1365165) - VALDERREITOR (1335262) » 241572302: T28/J10/X

Liga 241572302 Información oficial sobre el partido 241572302 en Hattrick

14.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.1552 (166807)

Jaén F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaén F.C.' en el partido 1 - 4 VALDERREITOR Alineación oficial del equipo 'VALDERREITOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jaén F.C. Alineación oficial del equipo 'Jaén F.C.' en el partido 0 - 1 VALDERREITOR Alineación oficial del equipo 'VALDERREITOR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jaén F.C.

Goles Goles

  • 136 Minuto 30 (Gol evento especial inexperiencia rival): Rafael Soriano va deixar patent la seva inexperiència al minut 30, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Rui Pedro Capelo va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 3 per a Jaén.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Primitivo Amoedo.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Darren Law de Jaén va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

VALDERREITOR

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a VALDERREITOR prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Matthias Hümpel.
  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): VALDERREITOR va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jules Clair, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Matthias Hümpel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 184 Minuto 16 (Gol de penalti): Al minut 16 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de VALDERREITOR, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cornelius Schneck va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Matthias Hümpel va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 9 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Matthias Schäffer després de 9 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josep Àngel Casabayó va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Felipe Moragas, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Felipe Moragas va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Manolo Urquijo de VALDERREITOR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 87 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jules Clair de VALDERREITOR es va emportar una amonestació al minut 47 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lance Gaastra de VALDERREITOR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 23 (Lesión): Carlos Pestana no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Luigi Fanciulli.