Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los R.M. (993919) - Row team (1438055) » 241568870: T28/J6/X

Liga 241568870 Información oficial sobre el partido 241568870 en Hattrick

17.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / X.1491 (166746)

C.F.C Los zumbaos Alineación oficial del equipo 'C.F.C Los zumbaos' en el partido 1 - 6 Row team Alineación oficial del equipo 'Row team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.F.C Los zumbaos Alineación oficial del equipo 'C.F.C Los zumbaos' en el partido 1 - 8 Row team Alineación oficial del equipo 'Row team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.C Los zumbaos

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 13, indicava inequívocament que en Dimas da Touza va saber trobar la xarxa rival. zumbaos desfeia l'equilibri: 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Joan Ramon Guàrdia, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Diego Fink haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a zumbaos al minut 39.

Row team

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 56 minuts quan Francesc Mora va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a team.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Tijs van de Put que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a team l'avantatge per 1 - 3. Jacob Kärrborn en va ser l'anotador.
  • 137 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 85 en Ariel Valenzuela va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Ugo Maria Sirico podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 4 va pujar al marcador.
  • 106 Minuto 86 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ariel Valenzuela va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 86, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del team, mentre ja celebrava el 1 - 5, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Jacob Kärrborn de team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 88. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Diego Fink quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.