Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Knights Utd (1595008) - Govantes Cub de Futbol (1600224) » 241565741: T28/J7/X

Liga 241565741 Información oficial sobre el partido 241565741 en Hattrick

24.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / X.1435 (166690)

Comunitat d'en Panereta FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat d'en Panereta FC' en el partido 7 - 1 Govantes Cub de Futbol Alineación oficial del equipo 'Govantes Cub de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Comunitat d'en Panereta FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat d'en Panereta FC' en el partido 3 - 0 Govantes Cub de Futbol Alineación oficial del equipo 'Govantes Cub de Futbol' en el partido
Tiene mucha potra 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comunitat d'en Panereta FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Comunitat va ser Rafael Gras.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Comunitat. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Mohammad Abbas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Comunitat va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mohammad Abbas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Stefan Håkansson que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Govantes. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Stefan Håkansson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Comunitat es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 29.
  • 116 Minuto 36 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Mohammad Abbas sempre és una garantia. Al minut 36, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Rafael Gras marcar el 5 - 0 per al Comunitat.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Comunitat van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tyge Vestergaard va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 65 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 65 minuts, Mohammad Abbas va superar per velocitat Eleazar Palomino per posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Tyge Vestergaard va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Antti Metso va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Balz Steinbach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Balz Steinbach va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Tyge Vestergaard de Comunitat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Govantes Cub de Futbol

Goles Goles

  • 150 Minuto 82 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 82 a 7 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Dino Hrovatin, que va passar per sota les cames del porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Fuster de Govantes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Baraja de Govantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.