Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Freddo (441789) - Knights Utd (1595008) » 241565735: T28/J6/X

Liga 241565735 Información oficial sobre el partido 241565735 en Hattrick

17.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / X.1435 (166690)

atletico of london Alineación oficial del equipo 'atletico of london' en el partido 1 - 2 Comunitat d'en Panereta FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat d'en Panereta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico of london Alineación oficial del equipo 'atletico of london' en el partido 1 - 2 Comunitat d'en Panereta FC Alineación oficial del equipo 'Comunitat d'en Panereta FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico of london

Goles Goles

  • 101 Minuto 77 (Gol por el centro): El atletico no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Xurxo Herbón es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Xurxo Herbón va estar a punt d'acabar en gol al minut 14, però el porter visitant Miroslav Laštovka va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50, Rafael Guzmán Cano va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Gonzalo Valiente de atletico va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Gonzalo Valiente se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Comunitat d'en Panereta FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Rafael Gras quedar desmarcat i marcar per a Comunitat al minut 35. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Comunitat va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sylvain Pailhès va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Comunitat al minut 29, però el xut de Antti Metso va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Balz Steinbach quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Eduardo Urquijo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Wilko de Grande, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 63 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Comunitat va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Mohammad Abbas va ser clau en la jugada d'atac de Comunitat al minut 75, quan ell mateix va fer una passada brutal a Rafael Gras, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Stefan Håkansson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 80, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 72 (Lesión leve): En Sylvain Pailhès de Comunitat va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Robart va prendre el seu rol al minut 72.