Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sad Hill FC (1418354) - Cartaya CF (312213) » 241559003: T28/J3/X

Liga 241559003 Información oficial sobre el partido 241559003 en Hattrick

26.09.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.1315 (166570)

shaba f.c Alineación oficial del equipo 'shaba f.c' en el partido 3 - 1 Cartaya CF Alineación oficial del equipo 'Cartaya CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
shaba f.c Alineación oficial del equipo 'shaba f.c' en el partido 5 - 0 Cartaya CF Alineación oficial del equipo 'Cartaya CF' en el partido
Tiene mala suerte 5.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shaba f.c

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fredrik Matsson, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Emile Feteris després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Cartaya Luis Alarcón, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): shaba prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Abelardo Ricoi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Steffen Raeber de shaba va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): shaba va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bolesław Styperek va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Juan José Guzmán.
  • 220 Minuto 27 (Ocasión de falta): En Abelardo Ricoi es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Steffen Raeber va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Bogdan Ilie va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de shaba se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pavel Petcu de shaba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 26 (Lesión leve): En Pau Franch de shaba va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Gispert va prendre el seu rol al minut 26.

Cartaya CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 5 (Ocasión de contra por la izquierda): El Cartaya va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 5, però en Pedro Mañas va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Cartaya va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Carlot va desviar el xut final de Pedro Mañas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 81 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Luis Alarcón va ser clau en la jugada d'atac de Cartaya al minut 81, quan ell mateix va fer una passada brutal a Ramón María Villa, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 78 (Tirita): Al minut 78 de partit, el jugador Salvador Gana de Cartaya es va lesionar lleugerament però va poder continuar.