Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MEJORES VUENO I QUE (1338231) - els nens (1421460) » 241557189: T28/J11/X

Liga 241557189 Información oficial sobre el partido 241557189 en Hattrick

21.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.1282 (166537)

CE Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell F.C.' en el partido 6 - 0 Karlovic Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Karlovic Futbol Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CE Sabadell F.C. Alineación oficial del equipo 'CE Sabadell F.C.' en el partido 7 - 1 Karlovic Futbol Team Alineación oficial del equipo 'Karlovic Futbol Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CE Sabadell F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Sabadell s'avançava al marcador al minut 28, després d'un rebot que va caçar en Marcel Kupferschmied per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tó Casais es va introduir dins la defensa central al minut 38, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Tó Casais va incrementar l'avantatge de Sabadell amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 70 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del KFT. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Tó Casais la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sabadell es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 70.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sabadell va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sivagamimanalan Sunil progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Sabadell va augmentar la diferència quan Dekel Delman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 25 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Dekel Delman va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Tore Nederling que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Karlovic Futbol Team

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): En Avraham Va'aknin va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): KFT va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 20, quan Rafael De Sevilla va quedar-se sol davant el porter Ralph Ruts, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Ralph Ruts va fer una estirada espectacular al minut 62, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Siro Arellano.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Casitas de KFT va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hichem Hami de KFT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 29 va fer que Toni Cobo de KFT hagués d'abandonar el terreny de joc. Renato Lopes va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Béla Gujka probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.