Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jatletico de Madrid (1585646) - Malders (1369702) » 241549614: T28/J8/X

Liga 241549614 Información oficial sobre el partido 241549614 en Hattrick

31.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / X.1147 (166402)

promacor Alineación oficial del equipo 'promacor' en el partido 2 - 5 Athletic Nava Alineación oficial del equipo 'Athletic Nava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
promacor Alineación oficial del equipo 'promacor' en el partido 3 - 2 Athletic Nava Alineación oficial del equipo 'Athletic Nava' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,3 % 11,0 % 23,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

promacor

Goles Goles

  • 104 Minuto 36 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Enzo González-Llano va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a promacor: 1 a 2 al minut 36.
  • 102 Minuto 75 (Gol por la izquierda): promacor va reduir el marcador al minut 75 a 2 - 4 quan Ignacio Marcha va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fernando Baroja, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El promacor va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Enzo González-Llano la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Guillem Gratacós de promacor es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Athletic Nava

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Enrique Zuñiga Barbosa va treure un córner llarg cap al segon pal que en Chad Good, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Athletic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jean Mahi es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Athletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 38, Benjamin Née va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 185 Minuto 54 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Federico Berrocal va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Enrique Zuñiga Barbosa va anar a parar al cap de Chad Good que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Athletic el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, un refús desafortunat de Christophe Collet, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cibrán Macias Ramírez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 28 per Enrique Zuñiga Barbosa va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Zuñiga Barbosa va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Athletic quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Benjamin Née va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Cibrán Macias Ramírez va rebre molts aplaudiments. Al minut 71 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.