Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rápido de Monte Alto. (1458739) - 10mayo95 (434346) » 241548725: T28/J9/X

Liga 241548725 Información oficial sobre el partido 241548725 en Hattrick

07.11.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.1131 (166386)

Wykos F.C Alineación oficial del equipo 'Wykos F.C' en el partido 2 - 2 PANCHITO'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PANCHITO'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wykos F.C Alineación oficial del equipo 'Wykos F.C' en el partido 2 - 1 PANCHITO'S TEAM Alineación oficial del equipo 'PANCHITO'S TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,4 % 18,8 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wykos F.C

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Paulo Beistegui va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Luis Canaves se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 0 al minut 4 per a Wykos.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Francisco Miguel Armero, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 54 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Tomás Roldán Santos va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Al minut 8 en Elorri Zumaran va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Canaves de Wykos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Gerard Gifré ocupà el lloc d'en Xuan Villamizar al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de Wykos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

PANCHITO'S TEAM

Goles Goles

  • 161 Minuto 11 (Gol por el centro): Als 11 minuts de partit, Antonio Entriago de PANCHITOS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 138 Minuto 14 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Reyes Saracina arribés a peus de Serafí Sabarich, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a PANCHITOS el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): PANCHITOS va estar a punt d'empatar al 5 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Antonio Entriago que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Antonio Entriago al minut 60, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): PANCHITOS es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Hugo Rivas Pérez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Reyes Saracina al camp.