Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

susvaisakagar fc (1436937) - La Nava de Santiago. CP (309261) » 241548033: T28/J4/X

Liga 241548033 Información oficial sobre el partido 241548033 en Hattrick

03.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.1119 (166374)

u.E BaLcOnAdA Alineación oficial del equipo 'u.E BaLcOnAdA' en el partido 4 - 0 La Nava de Santiago. CP Alineación oficial del equipo 'La Nava de Santiago. CP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
u.E BaLcOnAdA Alineación oficial del equipo 'u.E BaLcOnAdA' en el partido 3 - 0 La Nava de Santiago. CP Alineación oficial del equipo 'La Nava de Santiago. CP' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

u.E BaLcOnAdA

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Israel Azexas va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de BaLcOnAdA.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de BaLcOnAdA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Benno Trenkle va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): BaLcOnAdA va aconseguir el 3 - 0 quan Ladislav Lukašek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Gligorije Radojević de BaLcOnAdA va fer un bon esprint per escapar-se de Antero Recamán i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 4 - 0. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Oriol Martí? Un error clamorós seu va donar a Gligorije Radojević una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 233 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gligorije Radojević de BaLcOnAdA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Xosé Enxo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Nachman Zandberg de BaLcOnAdA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 36 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Nachman Zandberg de BaLcOnAdA es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 36.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Era el minut 35 quan després d'una dura entrada, el jugador Gligorije Radojević de BaLcOnAdA s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

La Nava de Santiago. CP

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Santiago. van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en David Crestelo va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oriol Martí de Santiago. es va emportar una amonestació al minut 26 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antero Recamán de Santiago. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 19 (Tirita (médico)): Juan Rojas Solís es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Brais Brandomil va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Santiago. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.