Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Acturias C.F. (309851) - Mugiwara Futbol Club (1413941) » 241547310: T28/J6/X

Liga 241547310 Información oficial sobre el partido 241547310 en Hattrick

17.10.2009 14:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / X.1106 (166361)

Acturias C.F. Alineación oficial del equipo 'Acturias C.F.' en el partido 0 - 5 extremosfc Alineación oficial del equipo 'extremosfc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Acturias C.F. Alineación oficial del equipo 'Acturias C.F.' en el partido 0 - 5 extremosfc Alineación oficial del equipo 'extremosfc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acturias C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Acturias, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Pedro Munarriz va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Francisco Tolosa de Acturias va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Francisco Tolosa de Acturias va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Èdgar Tortell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Carlos Díez de Tejada que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 83 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Raúl Marina probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

extremosfc

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, extremosfc es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adrià Serras es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a extremosfc augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Adrià Serras es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Xacobo Morante de extremosfc l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 87 de partit.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Acturias. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mikko Hjelt la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del extremosfc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 87.
  • 182 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Dias, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, José Dias va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Cyril Števica va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Amancio Briones va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mikko Hjelt es va quedar sol davant del porter, al minut 71. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 284 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a extremosfc, Adrià Serras va fallar un penal al minut 76, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Cyril Števica va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Javier Vázquez.