Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Calella FC (1431195) - Vizoño United f.c. (119379) » 241538987: T28/J11/X

Liga 241538987 Información oficial sobre el partido 241538987 en Hattrick

21.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.957 (97040)

los jugones de morata Alineación oficial del equipo 'los jugones de morata' en el partido 3 - 3 Vizoño United f.c. Alineación oficial del equipo 'Vizoño United f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
los jugones de morata Alineación oficial del equipo 'los jugones de morata' en el partido 2 - 2 Vizoño United f.c. Alineación oficial del equipo 'Vizoño United f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,6 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los jugones de morata

Goles Goles

  • 115 Minuto 31 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Rocco Andretta era molt més ràpid que el defensa Heriberto Meira. Al minut 31, el jugador de jugones va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al jugones una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Slavko Ćuruvija, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 69.
  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Arnold Seegmüller va donar a jugones un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): jugones va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Yassine Traoui va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dirck Veth.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Manuel Antonio Henche gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dirck Veth va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Alessandro Roso de jugones va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Ezcaray va entrar en el seu lloc.

Vizoño United f.c.

Goles Goles

  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Heriberto Meira va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 1 al minut 40.
  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): El jugador de Vizoño Marcello Servili va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 43 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 164 Minuto 85 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Sisto Casati va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Massimiliano Bellissimo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Yves Valkhof no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Carlos Gómez estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Mario Massari quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.