Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico carraixetella (436098) - ojos verdes (1371278) » 241537338: T28/J4/X

Liga 241537338 Información oficial sobre el partido 241537338 en Hattrick

03.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / X.928 (97011)

atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 1 - 3 Los Hombres De Rubén Alineación oficial del equipo 'Los Hombres De Rubén' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atletico carraixetella Alineación oficial del equipo 'atletico carraixetella' en el partido 3 - 0 Los Hombres De Rubén Alineación oficial del equipo 'Los Hombres De Rubén' en el partido
Tiene mala suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atletico carraixetella

Goles Goles

  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Una falta al minut 27 va provocar un lliure directe. Luke Runderkamp el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 16 per blocar una centrada d'en Gonzalo Polo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ac.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rodolfo Sáenz del Molino no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Samuel Vicente Huyarramendia estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luc Garnier va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Mario Musante va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): ac va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Samuel Vicente Huyarramendia va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Alberto Manzano López hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Mario Musante. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 57 (Tirita): Era el minut 57 quan després d'una dura entrada, el jugador Marcos Francisco Bridger de ac s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Los Hombres De Rubén

Goles Goles

  • 136 Minuto 34 (Gol evento especial inexperiencia rival): Damian Gallati va deixar patent la seva inexperiència al minut 34, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i David Rainer va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a Hombres.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Paolo Delucce es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Luís Mario do Couro va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Hombres que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bernabé Candai, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luís Mario do Couro de Hombres es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.