Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NS Team (794227) - Sylvans (1461362) » 241531881: T28/J13/X

Liga 241531881 Información oficial sobre el partido 241531881 en Hattrick

05.12.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.830 (96913)

NS Team Alineación oficial del equipo 'NS Team' en el partido 0 - 4 Papeles Primatech Alineación oficial del equipo 'Papeles Primatech' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NS Team Alineación oficial del equipo 'NS Team' en el partido 2 - 1 Papeles Primatech Alineación oficial del equipo 'Papeles Primatech' en el partido
Tiene mala suerte 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NS Team

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bogusław Białek va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): En Zoran Borović va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 36 (Lesión leve): Després de 36 minuts jugats, Joakim Cap es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Paul Arnberg.
  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Konstantinos Dertilis es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): Team va fer una substitució al minut 89. Prospero Lavelli va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Tiberiu Mureşan.

Papeles Primatech

Goles Goles

  • 137 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 62 en Juan Luis Blanco va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Jordi Sastre podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Barna Csillag de Primatech va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Prospero Lavelli es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Jordi Sastre per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 85 passava a ser 0 - 3.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Kim Thygren va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Primatech va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 21, quan Kim Thygren va quedar-se sol davant el porter Alfredo Villalambrus, però aquest va poder aturar el xut.
  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ramón Forcas es va comportar com un juvenil al minut 87 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Kim Thygren va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 4 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Javier Florit després que el jugador de Primatech li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Blanco de Primatech va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82, Marc Manera de Primatech va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.