Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RSG GIJON (1601733) - Sierrapiernas (773945) » 241527670: T28/J10/X

Liga 241527670 Información oficial sobre el partido 241527670 en Hattrick

14.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / X.755 (96838)

Vélez Sarsfield Argentina Alineación oficial del equipo 'Vélez Sarsfield Argentina' en el partido 3 - 1 Sierrapiernas Alineación oficial del equipo 'Sierrapiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vélez Sarsfield Argentina Alineación oficial del equipo 'Vélez Sarsfield Argentina' en el partido 6 - 0 Sierrapiernas Alineación oficial del equipo 'Sierrapiernas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vélez Sarsfield Argentina

Goles Goles

  • 121 Minuto 44 (Gol por el centro): Sarsfield va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 44 Romeo Korošak va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Sarsfield va augmentar la diferència quan Emilio Domingo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Sarsfield va aconseguir el 3 - 1 quan Juan Icart va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Emilio Domingo del Sarsfield ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Juan Icart una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Žak Kardelj va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Arnaud Demissy va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Augustin Bačak de Sarsfield la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sierrapiernas

Goles Goles

  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 80, el Sierrapiernas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sahats Otaegi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joan Marc Fàbrega no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Serxio Badolo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 74 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Sascha Reichelt, jugador de Sierrapiernas, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 74. Ibán Sarandeses, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Žak Kardelj de Sierrapiernas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alcher Ruete va prendre el seu rol al minut 88.