Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.LHOSPIMESQUEMAI (778966) - Campenores (1462659) » 241527524: T28/J1/X

Liga 241527524 Información oficial sobre el partido 241527524 en Hattrick

12.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.753 (96836)

F.C.LHOSPIMESQUEMAI Alineación oficial del equipo 'F.C.LHOSPIMESQUEMAI' en el partido 8 - 0 Devilock Alineación oficial del equipo 'Devilock' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
F.C.LHOSPIMESQUEMAI Alineación oficial del equipo 'F.C.LHOSPIMESQUEMAI' en el partido 9 - 0 Devilock Alineación oficial del equipo 'Devilock' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.LHOSPIMESQUEMAI

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 els aficionats van embogir quan en Xuan Herencia va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de F.C.LHOSPI.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Xuan Herencia va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del F.C.LHOSPI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enrique Pérez Gómez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 39, en Ramón Nadal Amador del F.C.LHOSPI va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ilyas Chevallier que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 4 - 0.
  • 134 Minuto 47 (Gol de penalti): Als 47 minuts de joc, els nois de F.C.LHOSPI van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Gregor Blin augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 0.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.LHOSPI va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ilyas Chevallier progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.C.LHOSPI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Besategui va posar el 7 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Ben Damsgaard de F.C.LHOSPI va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Ramón Nadal Amador una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Sisebuto Gayola va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 51 (Lesión): Xuan Herencia no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Zoltán Katalin.

Devilock

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Devilock va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Diógenes Pérez de Ayala.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Iván Ruiz Aledo, el jugador de Devilock va ser expulsat al minut 50.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Devilock puguin veure en Diógenes Pérez de Ayala jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Alejandro Elusa el va substituir sense tenir temps d'escalfar.