Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Damaga c. f. (1581096) - la torre unió esportiva (1334626) » 241527276: T28/J9/X

Liga 241527276 Información oficial sobre el partido 241527276 en Hattrick

07.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.748 (96831)

Atlético Damaga c. f. Alineación oficial del equipo 'Atlético Damaga c. f.' en el partido 1 - 9 FC.Drows Alineación oficial del equipo 'FC.Drows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Atlético Damaga c. f. Alineación oficial del equipo 'Atlético Damaga c. f.' en el partido 2 - 7 FC.Drows Alineación oficial del equipo 'FC.Drows' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,2 % 0,4 % 91,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Damaga c. f.

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Al minut 17 l'àrbitre va premiar Atlético amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Cyryl Milewczyk va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Atlético per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adrián Matías, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Fernández Grandoso.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Cyryl Milewczyk de Atlético es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 80 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80 de partit, Cyryl Milewczyk de Atlético va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Atlético, en Piero Bastianoni, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 86 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Thomas Jonassen va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joaquín Gurpergui.

FC.Drows

Goles Goles

  • 162 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Matthias Ehrlich per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 43, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Marco Incatasciato es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 119 Minuto 44 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Jorge Monis sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Matthias Ehrlich que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, FC.Drows va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Quince Lierneux, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Mátyás Horváth de FC.Drows va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mátyás Horváth va augmentar l'avantatge de FC.Drows a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Matthias Ehrlich, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Marco Incatasciato de FC.Drows l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 8 al minut 84 de partit.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, els visitants es van col·locar 1 - 9 per sobre quan Matthias Ehrlich va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Quince Lierneux de FC.Drows amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mátyás Horváth es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.