Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Más que un club (311205) - enginiers futball (1587658) » 241527170: T28/J11/X

Liga 241527170 Información oficial sobre el partido 241527170 en Hattrick

21.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.746 (96829)

Acalabeth Alineación oficial del equipo 'Acalabeth' en el partido 3 - 3 enginiers futball Alineación oficial del equipo 'enginiers futball' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Acalabeth Alineación oficial del equipo 'Acalabeth' en el partido 6 - 1 enginiers futball Alineación oficial del equipo 'enginiers futball' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acalabeth

Goles Goles

  • 104 Minuto 35 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Alberto Castaño va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Acalabeth: 1 a 3 al minut 35.
  • 101 Minuto 61 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pierre Gardon trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 70 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 70, Pierre Gardon de Acalabeth empatava el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael García de Luera va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 60 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roberto Catoyra va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 60 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sune Claesson de Acalabeth amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

enginiers futball

Goles Goles

  • 118 Minuto 17 (Gol evento especial córner peinado): En Pavel Semerád entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al enginiers, un peu providencial d'en Roberto Catoyra va situar el 0-1 al panell digital.
  • 185 Minuto 19 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vítor Nascimento, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27, Adolfo Fontecilla va augmentar l'avantatge de enginiers a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vítor Nascimento després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gerardo Lemus va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64 Gerardo Lemus va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Roberto Catoyra, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Jesús Lacasa va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Alessandro Russolillo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, José Laval de enginiers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.