Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Majepedi Chatri (487439) - mikola (315163) » 241523484: T28/J13/X

Liga 241523484 Información oficial sobre el partido 241523484 en Hattrick

05.12.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.680 (96763)

kamasutra F.C Alineación oficial del equipo 'kamasutra F.C' en el partido 3 - 2 BatmanFC Alineación oficial del equipo 'BatmanFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
kamasutra F.C Alineación oficial del equipo 'kamasutra F.C' en el partido 5 - 0 BatmanFC Alineación oficial del equipo 'BatmanFC' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kamasutra F.C

Goles Goles

  • 101 Minuto 38 (Gol por el centro): El kamasutra no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Juancho Paleologo es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 47 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Melitón Corcubion de kamasutra va aconseguir igualar el partit al minut 47, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 122 Minuto 85 (Gol por la izquierda): kamasutra prenia la batuta de l'encontre al minut 85, quan en Melitón Corcubion va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Ignacio Ardiz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de kamasutra.
  • 220 Minuto 80 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 80 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Xoan Budiño va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillem Rocafiguera de kamasutra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): kamasutra es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jaime Rufach no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Maro Cerviño al camp.

BatmanFC

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): BatmanFC va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Julio Sevilla la va transformar en el 0 - 1.
  • 119 Minuto 6 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Julio Sevilla sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Uri Bosch que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Uri Bosch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 10 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. BatmanFC va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): BatmanFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jesús Cándamo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 264 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Narciso Puig Saura es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 86 va aturar un penal a Julio Sevilla.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iñaki Zufiria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erasmo Castaneo de BatmanFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Àlex Ensesa de BatmanFC es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Aliecer Calders de BatmanFC va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Javier Revuelta va prendre el seu rol al minut 88.