Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ppppppp (1415568) - Molletense C.F (121363) » 241520468: T28/J1/X

Liga 241520468 Información oficial sobre el partido 241520468 en Hattrick

12.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.627 (96710)

RAZ C.F Alineación oficial del equipo 'RAZ C.F' en el partido 4 - 2 Euribor Athletic Alineación oficial del equipo 'Euribor Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
RAZ C.F Alineación oficial del equipo 'RAZ C.F' en el partido 6 - 0 Euribor Athletic Alineación oficial del equipo 'Euribor Athletic' en el partido
Tiene mala suerte 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAZ C.F

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Valterio Esmerodes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de RAZ.
  • 112 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del RAZ s'esgargamellaven dempeus per esperonar Carmel Yaniv que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 60 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): Corria el minut 77 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Sai Amarilla, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): En Luciano Lins de RAZ va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Fructuós va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RAZ a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfredo Malaspina va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Sai Amarilla va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sai Amarilla de RAZ la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Passats 21 minuts de joc, en Ramon Puyuelo de RAZ va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Sai Amarilla es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Marc Fructuós va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Euribor Athletic

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Boet Winter era molt més ràpid que el defensa Guillermo Jiménez. Al minut 29, el jugador de Athletic va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Boet Winter va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Vítor Novais de Athletic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Sebastiano Raucci va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Iván Uixera.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Daniel Sá da Bandeira no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.