Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pAc-mAn (994457) - CD Mata (1433814) » 241520443: T28/J9/X

Liga 241520443 Información oficial sobre el partido 241520443 en Hattrick

07.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / X.626 (96709)

Alconchel C. F. Alineación oficial del equipo 'Alconchel C. F.' en el partido 2 - 0 team cazurro Alineación oficial del equipo 'team cazurro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alconchel C. F. Alineación oficial del equipo 'Alconchel C. F.' en el partido 2 - 2 team cazurro Alineación oficial del equipo 'team cazurro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,6 % 34,1 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alconchel C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Alconchel s'avançava al marcador al minut 35, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Romero per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Roger Feixas va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Francisco Estellés va estar a punt d'acabar en gol al minut 26, però el porter visitant Teemu Marjoniemi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Teemu Marjoniemi al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jordi Boronat va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ignacio Romero. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): Al minut 58, Félix Torres Barona gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Alejandro Fernán Jiménez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 62, però una magnífica aturada de Teemu Marjoniemi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ignacio Romero de Alconchel es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Romero de Alconchel va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Alejandro Fernán Jiménez estava fent un bon partit.

team cazurro

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Zenón Tello que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el cazurro sortien al contraatac. La falta llançada per Zenón Tello va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tufan Baytak de cazurro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hervé Barbara no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.