Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

G.Gaiteira (798077) - Libano SFC (48964) » 241519115: T28/J13/X

Liga 241519115 Información oficial sobre el partido 241519115 en Hattrick

05.12.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.602 (96685)

G.Gaiteira Alineación oficial del equipo 'G.Gaiteira' en el partido 2 - 2 fuente de cantos c.f. Alineación oficial del equipo 'fuente de cantos c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
G.Gaiteira Alineación oficial del equipo 'G.Gaiteira' en el partido 1 - 1 fuente de cantos c.f. Alineación oficial del equipo 'fuente de cantos c.f.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,1 % 37,0 % 29,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

G.Gaiteira

Goles Goles

  • 136 Minuto 12 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Iván Cabrio s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Laaroussi Ouertani, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 0.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): En Roel Spanhaak va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Laaroussi Ouertani la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Laaroussi Ouertani, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Elvis van den Brakel de G.Gaiteira va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 64 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Laaroussi Ouertani va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

fuente de cantos c.f.

Goles Goles

  • 161 Minuto 22 (Gol por el centro): Als 22 minuts de partit, Valentin Goettel de fuente va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ulfried Kirchhatten que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de fuente, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Nikodem Froch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Iván Cabrio, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 36 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Iván Cabrio va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de fuente va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Bamba Taleb va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 72, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pepe Rivera va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Iván Cabrio des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del fuente que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Timoteo Traver, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.