Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Algeciras (773032) - Ganadores 2.0 (1455467) » 241517913: T28/J7/X

Liga 241517913 Información oficial sobre el partido 241517913 en Hattrick

24.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / X.581 (96664)

La Naranja MC Alineación oficial del equipo 'La Naranja MC' en el partido 7 - 2 Inter Mitente FC Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
La Naranja MC Alineación oficial del equipo 'La Naranja MC' en el partido 8 - 0 Inter Mitente FC Alineación oficial del equipo 'Inter Mitente FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Naranja MC

Goles Goles

  • 108 Minuto 3 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en César Folch Cardona de Naranja va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Alessandro Rivale, que no va perdonar.
  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Alessandro Rivale rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Antonio Gruilles, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En Arnau Noguerol de Naranja va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Oriol Bauzà, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Naranja.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Naranja va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joaquín Noyola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 109 Minuto 55 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Joaquín Noyola se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Xavi Santfeliu que va anotar el 5 - 2 per a Mitente sense cap impediment.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Naranja va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Oriol Bauzà, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 7 - 2 va pujar al marcador quan Naranja va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Arnau Noguerol des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Rafael Gutiérrez Barreda, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Antonio Gruilles. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tino Pérez.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gruilles de Naranja es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gruilles va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Naranja va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Inter Mitente FC

Goles Goles

  • 150 Minuto 12 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 12 a 2 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Federico Marmolejo, que va passar per sota les cames del porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eusebio Pérez de Mitente va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Era el minut 33 quan després d'una dura entrada, el jugador Noelio Girón Pérez de Mitente s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.