Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SANTA EULALIA99 (31088) - Real Fantasmitaa (1593864) » 241517799: T28/J5/X

Liga 241517799 Información oficial sobre el partido 241517799 en Hattrick

10.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / X.579 (96662)

La Canica Alineación oficial del equipo 'La Canica' en el partido 4 - 0 puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Canica Alineación oficial del equipo 'La Canica' en el partido 2 - 0 puerto sport Alineación oficial del equipo 'puerto sport' en el partido
Tiene suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Canica

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Josep Maria Andreu, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Canica es posava per davant!
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): Abel Pareja va augmentar la diferència de Canica a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del puerto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Elorri Zamudio la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Canica es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 62.
  • 130 Minuto 65 (Gol de falta): Als 65 minuts, Abel Pareja va ampliar l'avantatge de Canica amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Alberto Velandia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Canica se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Jeremy Klijn es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Alberto Ríos García de Canica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Passats 23 minuts de joc, en Jordi Canals de Canica va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 092 Minuto 28 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Juan Alfredo Ciller, jugador de Canica, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 28. Alberto Ríos García, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jordi Canals va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Cantó.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Janus Tausen va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.
  • 301 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Abel Pareja, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

puerto sport

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de puerto va anar a parar a la dreta de l'atac on en Miqueias Varejão, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cesare Brambillia de puerto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.