Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

boing futbol club (492828) - Costa Dorada CF (799712) » 241515701: T28/J13/X

Liga 241515701 Información oficial sobre el partido 241515701 en Hattrick

05.12.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / X.541 (96624)

villas team Alineación oficial del equipo 'villas team' en el partido 1 - 4 poder isleño Alineación oficial del equipo 'poder isleño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
villas team Alineación oficial del equipo 'villas team' en el partido 1 - 2 poder isleño Alineación oficial del equipo 'poder isleño' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,8 % 36,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

villas team

Goles Goles

  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Sígfrid Ametller va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Xulio Arante va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de villas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 224 Minuto 18 (Ocasión de penalti): villas es va veure beneficiat per la polèmica al minut 18, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Fabricio Ansia va relliscar al moment de fer el xut i el porter Amador Mata no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Vallino de villas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): Després de 31 minuts jugats, Brais Dacón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ramón Soares.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 4 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Francisco Vallino no li va importar gens ni mica.

poder isleño

Goles Goles

  • 140 Minuto 19 (Gol de contra de falta): El porter de isleño va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Saturio Mateos va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ricardo Cañizares va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el isleño va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Saturio Mateos aconseguint el 0 - 3.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): José Gelimer de isleño va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 53. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Brillantino Ardid, que no va rendir al seu nivell habitual.