Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agrupacion Madrileña de Futbol (1422060) - Sisego (47488) » 241507022: T28/J14/X

Liga 241507022 Información oficial sobre el partido 241507022 en Hattrick

12.12.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / X.386 (96469)

Agrupacion Madrileña de Futbol Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Madrileña de Futbol' en el partido 1 - 5 Ssg One Alineación oficial del equipo 'Ssg One' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Agrupacion Madrileña de Futbol Alineación oficial del equipo 'Agrupacion Madrileña de Futbol' en el partido 0 - 2 Ssg One Alineación oficial del equipo 'Ssg One' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agrupacion Madrileña de Futbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): En Călin Marin va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Agrupacion van sortir al contraatac al minut 34, però Federico Meinardi va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 201 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Jesús Pompeyo no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Flores de Lizaur de Agrupacion es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Francisco Jesús Delgado de Agrupacion va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Severino Sequeiros va prendre el seu rol al minut 42.

Ssg One

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Agrupacion. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Roger Pérez de Tejada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Ssg es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 23.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Ssg va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paw Holm Pedersen, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Pérez de Tejada de Ssg l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 41 de partit.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Casimiro Ballesta va augmentar l'avantatge de Ssg a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Passaven 74 minuts quan en Adrián Serrano va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Ssg que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Paredes, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ssg va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rafael Paredes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, el Ssg va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Darko Vukosavljević s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Pérez de Tejada de Ssg va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.