Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Melgar de Abajo (1335705) - San Ramon C.F. (440726) » 241501635: T28/J11/X

Liga 241501635 Información oficial sobre el partido 241501635 en Hattrick

21.11.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / X.290 (96373)

F.C.Melgar de Abajo Alineación oficial del equipo 'F.C.Melgar de Abajo' en el partido 0 - 1 San Ramon C.F. Alineación oficial del equipo 'San Ramon C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Melgar de Abajo Alineación oficial del equipo 'F.C.Melgar de Abajo' en el partido 3 - 0 San Ramon C.F. Alineación oficial del equipo 'San Ramon C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Melgar de Abajo

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Guillermo Vega Olmos va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Epifanio Villa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 219 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Fernando Grimaldo va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Raúl Rodrigo, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paco Zuloaga es va comportar com un juvenil al minut 83 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Paulí Cortadella va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Antonio Costanti de F.C.Melgar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

San Ramon C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jorge Villalpando quedar desmarcat i marcar per a Ramon al minut 24. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Arnau Llovera va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): El Ramon va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Fernando Menéndez la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Paco Zuloaga, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ginés Torroba de Ramon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Ermegildo Oliván va sortir coix del terreny de joc, substituït per David Pérez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 8 (Evento clima: sol, OK técnico): Queco Duran semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.