Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GLC Team (1456218) - deportivo de langreo (988213) » 241497678: T28/J2/X

Liga 241497678 Información oficial sobre el partido 241497678 en Hattrick

19.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / X.220 (96303)

Unión Cannábica Deportiva Alineación oficial del equipo 'Unión Cannábica Deportiva' en el partido 2 - 1 deportivo de langreo Alineación oficial del equipo 'deportivo de langreo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Unión Cannábica Deportiva Alineación oficial del equipo 'Unión Cannábica Deportiva' en el partido 1 - 2 deportivo de langreo Alineación oficial del equipo 'deportivo de langreo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 11,8 % 64,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Unión Cannábica Deportiva

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Corria el minut 6 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gabriel Fenech, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31 en Rafael Pacheco va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Àlex Masvidal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El jugador local Stere Constantin per poc que no incrementa el marcador al minut 63. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Trpimir Pašalić va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Fenech de Cannábica va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Antonio Arnalich de Cannábica va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Iglesias de Cannábica va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

deportivo de langreo

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): En David Battaglini va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Frédéric Legrand la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del deportivo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Bruno Abildgaard, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El jugador visitant Ramón Vaquero va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 44 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Amedeo Zarattini per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Pablo Soares va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de deportivo es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.