Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Pablo City (1433351) - Villa del Prado (1437141) » 241493588: T28/J1/X

Liga 241493588 Información oficial sobre el partido 241493588 en Hattrick

12.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / X.147 (96230)

Los Chulillos Alineación oficial del equipo 'Los Chulillos' en el partido 5 - 1 Estrellaos Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Estrellaos Ciudad de Murcia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Chulillos Alineación oficial del equipo 'Los Chulillos' en el partido 3 - 0 Estrellaos Ciudad de Murcia Alineación oficial del equipo 'Estrellaos Ciudad de Murcia' en el partido
Tiene suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chulillos

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Corria el minut 19 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Czesław Dudzic, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Chulillos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que David Cea Bueno xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 134 Minuto 74 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Chulillos i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 74 minuts de joc. Mentre en Rasmus Borg-Jensen el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Chulillos va augmentar la diferència quan Czesław Dudzic no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Caputo va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Vladislav Ratković de Chulillos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Vladislav Ratković.

Estrellaos Ciudad de Murcia

Goles Goles

  • 118 Minuto 85 (Gol evento especial córner peinado): Estrellaos va aconseguir el 5 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Raúl Canaves, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcelo Roca que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 62, quan un error defensiu va deixar Terenci Llarch completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Terenci Llarch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Manresa de Estrellaos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quirze Comellas de Estrellaos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Raúl Canaves, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.