Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SySTeM DoWN (436682) - sempre_Amunt! F.C. (48350) » 241489244: T28/J6/X

Liga 241489244 Información oficial sobre el partido 241489244 en Hattrick

17.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / X.69 (96152)

SySTeM DoWN Alineación oficial del equipo 'SySTeM DoWN' en el partido 0 - 5 Santako Nonainers Alineación oficial del equipo 'Santako Nonainers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
SySTeM DoWN Alineación oficial del equipo 'SySTeM DoWN' en el partido 0 - 7 Santako Nonainers Alineación oficial del equipo 'Santako Nonainers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SySTeM DoWN

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Samuel Zulueta va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fernando Xuara que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del SySTeM van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Fernando Xuara, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 203 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): SySTeM va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan José Méndez Mora va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Santako Nonainers

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Roc Llutart es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Pedro Gil de Biedma de Nonainers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 27 de partit.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roc Llutart va augmentar l'avantatge de Nonainers a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Fernando Maceda va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 79, Nonainers va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pedro Jiménez Yepes.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Roc Llutart al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ardoi Gabikagojeaskoa es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Ivan Vedel de Nonainers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 30 (Lesión grave): Després de 30 minuts, Nonainers va veure com el seu jugador Pedro Gil de Biedma havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Ventín Cerreda entraria per ocupar el seu lloc.