Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At Balears (798496) - Valencia C. F. (1597862) » 241488683: T28/J7/X

Liga 241488683 Información oficial sobre el partido 241488683 en Hattrick

24.10.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 7 / X.59 (96142)

Rafaeles FC Alineación oficial del equipo 'Rafaeles FC' en el partido 3 - 1 RCD Heroes Alineación oficial del equipo 'RCD Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Rafaeles FC Alineación oficial del equipo 'Rafaeles FC' en el partido 7 - 0 RCD Heroes Alineación oficial del equipo 'RCD Heroes' en el partido
Es un cenizo 7.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rafaeles FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Ivan Belasch va donar a Rafaeles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Carlos Funes va augmentar l'avantatge de Rafaeles a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Rafaeles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de David Corvera des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Segismundo Grife va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Rafaeles van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Quirze Trafí, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Ivan Belasch, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alberto López Simón, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Rodrigo Jofre de Rafaeles gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrià Marquès de Rafaeles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): El jugador de Rafaeles Víctor Riquelme va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Xilberte Capelo va entrar en el seu lloc.

RCD Heroes

Goles Goles

  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): Heroes va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Raúl González Echavarría, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rafel Oliva que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Óscar Calzada va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rodrigo Garastegui de Heroes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Cananea.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Heroes va fer una substitució al minut 39. Francisco Pemartín va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Cristian Paz.