Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vampirs FC (1460523) - Cadetillo CF (1418752) » 241485643: T28/J3/X

Liga 241485643 Información oficial sobre el partido 241485643 en Hattrick

26.09.2009 14:10:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / X.5 (96088)

Vampirs FC Alineación oficial del equipo 'Vampirs FC' en el partido 0 - 3 KanPaZaR Alineación oficial del equipo 'KanPaZaR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Vampirs FC Alineación oficial del equipo 'Vampirs FC' en el partido 0 - 8 KanPaZaR Alineación oficial del equipo 'KanPaZaR' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vampirs FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edu Manyà de Vampirs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Arnulfo Bóo de Vampirs va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

KanPaZaR

Goles Goles

  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Vitaliano Fortuna quedar desmarcat i marcar per a KanPaZaR al minut 49. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mathias Thiesel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Bazyli Siekierzyński que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Mathias Thiesel va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 3 per a KanPaZaR.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del KanPaZaR que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bazyli Siekierzyński, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): KanPaZaR va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Serafín Arrechea va quedar-se sol davant el porter Juan Valle Dorado, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Es duien 27 minuts de partit jugats quan Nico Marra va estar a punt de posar per davant a KanPaZaR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Juan Valle Dorado va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Mathias Thiesel que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 282 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, el KanPaZaR va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Serafín Arrechea s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Javier Hoz Mulero de KanPaZaR va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nico Marra. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Quiñones de KanPaZaR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 23 de partit, quan un jugador de KanPaZaR, en Serafín Arrechea, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Vitaliano Fortuna que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.