Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Santa Eugenia 1976 (992357) - Ojú f.c que caló! (48912) » 241466930: T28/J1/IX

Liga 241466930 Información oficial sobre el partido 241466930 en Hattrick

12.09.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / IX.1719 (177214)

Real Racing Club Santander Alineación oficial del equipo 'Real Racing Club Santander' en el partido 3 - 0 Animals Boys Alineación oficial del equipo 'Animals Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Racing Club Santander Alineación oficial del equipo 'Real Racing Club Santander' en el partido 2 - 0 Animals Boys Alineación oficial del equipo 'Animals Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Racing Club Santander

Goles Goles

  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Inge Håland de Santander aconseguir un gol al minut 57 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Santander va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ivo Husár progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 118 Minuto 79 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 79, Killian Baron va pentinar un córner cap al segon pal que Inge Håland va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Manuel Zalbidea del Santander ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Cataldo Manzo va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Manuel Zalbidea, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49, Damiano Sacchi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 40 (Lesión (no subst.)): Quan en Elia Giordani es va retirar del terreny de joc al minut 40 per culpa del fort dolor que sentia al genoll, els aficionats de Santander es van enfadar al veure que no podia ser substituït per cap company.

Animals Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Peru Totorikagoena que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Elia Giordani va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Narganes de Animals es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Marc Narganes de Animals per doble groga al minut 77.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Guillermo Huelves de Animals va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.