Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albuquerque Isotopes (1436952) - Krasty Burger (435971) » 241464943: T28/J8/IX

Liga 241464943 Información oficial sobre el partido 241464943 en Hattrick

31.10.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / IX.1683 (177178)

Leones de Angela Alineación oficial del equipo 'Leones de Angela' en el partido 0 - 7 sbd_fc Alineación oficial del equipo 'sbd_fc' en el partido
0 - 1 Manuel Orcajada (9')
0 - 2 Yarin Pessach (20')
0 - 3 Pere Trujols (21')
0 - 4 Robin Temporelli (26')
0 - 5 Víctor Olazábal Solís (62')
0 - 6 Eduardo Rueger (84')
0 - 7 Robin Temporelli (85')
Leones de Angela Alineación oficial del equipo 'Leones de Angela' en el partido 0 - 7 sbd_fc Alineación oficial del equipo 'sbd_fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Leones de Angela Alineación oficial del equipo 'Leones de Angela' en el partido 0 - 9 sbd_fc Alineación oficial del equipo 'sbd_fc' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leones de Angela

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ismael Vilademuls es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adolfo Perera de Angela es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 30 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Adolfo Perera se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 6 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Santiago Ubierna, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 304 Minuto 88 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Noelio Guzmán Alfarache que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

sbd_fc

Goles Goles

  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Angela. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Orcajada la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del sbd_fc es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 9.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Erling Eik va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 20 de joc. Yarin Pessach es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al 21 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a sbd_fc augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Pere Trujols es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Robin Temporelli de sbd_fc va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Víctor Olazábal Solís va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 62, i va fer pujar el 0 - 5 per a sbd_fc.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Eduardo Rueger va augmentar l'avantatge de sbd_fc a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, els visitants es van col·locar 0 - 7 per sobre quan Robin Temporelli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Manuel Orcajada, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Olazábal Solís de sbd_fc va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Erling Eik es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Angela. La jugada d'estratègia del sbd_fc per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Víctor Olazábal Solís va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 31 (Tirita (médico)): Vid Srna va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.