Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOE III (125563) - Darko F.C (1458582) » 241456854: T28/J2/IX

Liga 241456854 Información oficial sobre el partido 241456854 en Hattrick

19.09.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 2 / IX.1539 (177034)

Zaragozanos F.C.P Alineación oficial del equipo 'Zaragozanos F.C.P' en el partido 0 - 5 Turó de la Peira Alineación oficial del equipo 'Turó de la Peira' en el partido
0 - 1 Jorge Vierzón (15')
0 - 2 José María Fernández de Córdoba (17')
0 - 3 Javier Jesús Pechuán (70')
0 - 4 José María Fernández de Córdoba (78')
0 - 5 Ville Majori (84')
Zaragozanos F.C.P Alineación oficial del equipo 'Zaragozanos F.C.P' en el partido 0 - 5 Turó de la Peira Alineación oficial del equipo 'Turó de la Peira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Zaragozanos F.C.P Alineación oficial del equipo 'Zaragozanos F.C.P' en el partido 0 - 8 Turó de la Peira Alineación oficial del equipo 'Turó de la Peira' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaragozanos F.C.P

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Zaragozanos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Gotiortúa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Pedrosa de Zaragozanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Gorrite.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Xavi Almeyda ocupà el lloc d'en Raúl Gotiortúa al 87 minuts, dos minuts després que el jugador de Zaragozanos quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 30 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Enrique Urruchi ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.
  • 302 Minuto 61 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Gerard Niubò no era cap impediment.

Turó de la Peira

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Peira Jorge Vierzón va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, José María Fernández de Córdoba va augmentar l'avantatge de Peira a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Jesús Pechuán de Peira l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 70 de partit.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Juan Antón Goroneta entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Peira, un peu providencial d'en José María Fernández de Córdoba va situar el 0-4 al panell digital.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al minut 84, un xut de Ville Majori des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Peira que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jorge Vierzón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ville Majori de Peira va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, José María Fernández de Córdoba es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Zaragozanos. La jugada d'estratègia del Peira per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José María Fernández de Córdoba va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bernhard Hilse de Peira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.