Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC barcelona 17 (1415607) - Everton utd (794588) » 241455299: T28/J5/IX

Liga 241455299 Información oficial sobre el partido 241455299 en Hattrick

10.10.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IX.1511 (177006)

Lalibela F.C. Alineación oficial del equipo 'Lalibela F.C.' en el partido 4 - 2 Everton utd Alineación oficial del equipo 'Everton utd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Lalibela F.C. Alineación oficial del equipo 'Lalibela F.C.' en el partido 4 - 3 Everton utd Alineación oficial del equipo 'Everton utd' en el partido
Tiene un resultado normal 4.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,2 % 13,3 % 24,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lalibela F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Lalibela prenia la batuta de l'encontre al minut 27, quan en Leonel Raquel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Lalibela va augmentar la diferència quan Jan-Albert Meerdink no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Lalibela va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Leonel Raquel des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Leonel Raquel de Lalibela va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Jan-Albert Meerdink va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Everton. La jugada d'estratègia del Lalibela per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Friedrich Klinkert va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arturo Añel de Lalibela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan-Albert Meerdink de Lalibela es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oleg Chumak de Lalibela va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Friedrich Klinkert de Lalibela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 86 (Tirita (médico)): Jan-Albert Meerdink es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Everton utd

Goles Goles

  • 152 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38, Everton va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Ostap Loginov va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 154 Minuto 89 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 4 - 2 va ser Ostap Loginov. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Julio Huerta va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ostap Loginov de Everton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Baniela va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Thomas Udl.