Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Varella At. (125486) - Glorioso Deportivo F.C. (1365080) » 241451708: T28/J3/IX

Liga 241451708 Información oficial sobre el partido 241451708 en Hattrick

26.09.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / IX.1447 (176942)

Varella At. Alineación oficial del equipo 'Varella At.' en el partido 1 - 0 F.C Larache Alineación oficial del equipo 'F.C Larache' en el partido
Pio Salatelli (24') 1 - 0
Varella At. Alineación oficial del equipo 'Varella At.' en el partido 1 - 0 F.C Larache Alineación oficial del equipo 'F.C Larache' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Varella At. Alineación oficial del equipo 'Varella At.' en el partido 1 - 0 F.C Larache Alineación oficial del equipo 'F.C Larache' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Varella At.

Goles Goles

  • 120 Minuto 24 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Pio Salatelli al minut 24, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Varella i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): En Joaquín Cabilla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Vincent Östtorp va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Varella van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ruperto Capitão, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Treviño de Varella es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.

F.C Larache

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Larache va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Isaac Wals va desviar el xut final de Jesús Ríos Baeza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Ríos Baeza de Larache la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Passats 6 minuts de joc, en Bastian Rothmund de Larache va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.