Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

c.f.canet (1333716) - Kshffrrrt FC (441055) » 241436683: T28/J13/IX

Liga 241436683 Información oficial sobre el partido 241436683 en Hattrick

05.12.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / IX.1178 (176673)

c.f.canet Alineación oficial del equipo 'c.f.canet' en el partido 0 - 2 Atletico Pantueka F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Pantueka F.C' en el partido
0 - 1 Hugo Garrido (36')
0 - 2 Renattus Cupertino (77')
c.f.canet Alineación oficial del equipo 'c.f.canet' en el partido 0 - 2 Atletico Pantueka F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Pantueka F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.f.canet Alineación oficial del equipo 'c.f.canet' en el partido 0 - 1 Atletico Pantueka F.C Alineación oficial del equipo 'Atletico Pantueka F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f.canet

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): c.f.canet van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Emilio Sahuquillo no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matthijs Wybenga.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Federico Aldasoro, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Atletico Pantueka F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 36 minuts, Hugo Garrido va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 1.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): Atletico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Renattus Cupertino va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Atletico va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 18, quan Wilbert Urbanitsch va quedar-se sol davant el porter César Prada, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Hugo Garrido va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Mikaël Dandonneau després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter César Prada va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Gabriel Maldonado Dávila, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): Atletico es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nicolás Ibiricu no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Eki Lintula al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Renattus Cupertino no era cap impediment.
  • 305 Minuto 20 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Mikaël Dandonneau.