Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Madrid C.F (488872) - Real Murcia Club Fútbol (437203) » 241435814: T28/J5/IX

Liga 241435814 Información oficial sobre el partido 241435814 en Hattrick

10.10.2009 15:45:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IX.1163 (176658)

C.D.Drinkteam Alineación oficial del equipo 'C.D.Drinkteam' en el partido 7 - 2 Ferrero C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrero C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
C.D.Drinkteam Alineación oficial del equipo 'C.D.Drinkteam' en el partido 8 - 1 Ferrero C.F Alineación oficial del equipo 'Ferrero C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D.Drinkteam

Goles Goles

  • 103 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passava el minut 28 del matx, quan l'atent Oriol Cusó va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Passat el minut 32 de joc, Juan Antonio Araguzo facilitava les coses al C.D.Drinkteam amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): C.D.Drinkteam prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Raúl Lalor Cabañas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de C.D.Drinkteam pel centre va donar un gran resultat: el gol de Segismundo Zurita va posar el 4 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): C.D.Drinkteam va augmentar la diferència quan Juan Antonio Araguzo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 2.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Eloi Bernà de C.D.Drinkteam va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 2.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de C.D.Drinkteam va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Félix Mendoza progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Mendoza de C.D.Drinkteam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raúl Lalor Cabañas de C.D.Drinkteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sixto Losada Alvear de C.D.Drinkteam es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 15 (Tirita): Era el minut 15 quan després d'una dura entrada, el jugador Oriol Cusó de C.D.Drinkteam s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Juan Antonio Araguzo va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Ferrero C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 8, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Loren Rojas Marcos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 115 Minuto 16 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Francisco Hurtado era molt més ràpid que el defensa Óscar Camus. Al minut 16, el jugador de Ferrero va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Matute de Ferrero es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Alejandro Matute de Ferrero va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Alejandro Matute va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.